Infobar Skjul
!not found!
DKK 0
(0 varer)
!not found!

Presse

 

1. PRESSEKONTAKT

 

PR        Eva Kaas Ibsen

E-mail  press@designdelicatessen.com

 

2. NYHEDSMAILS

 

Modtager du ikke allerede pressemails fra os, kan du tilmelde dig vores mailservice på press@designdelicatessen.com. Al pressemateriale fra Designdelicatessen udsendes via mail.

Oplys venligst:

  • navn
  • medie
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mail

 

3. PRESSEFOTOS

 

Pressefotos kan rekvireres på press@designdelicatessen.com. Alle fotos kan frit benyttes redaktionelt, når der henvises til www.designdelicatessen.com eller Designdelicatessen.  


Vi er e-mærkede

Hos Designdelicatessen har du den største sikkerhed for at du kan handle trygt. Vi er nemlig godkendt at e-handelsfonden som sikre dig at vi overholder alle gængse standarder for sikker færden på internettet. Du er sikker på at dine oplysninger behandles fortroligt og ikke videregives til 3. part, samt. Med e-mærket, så ved du det er et sikkert sted at handle.

Og da designdelicatessen.dk er en e-mærket netbutik, har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Klik på mærket for at læse mere.


e-mærket

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende inspiration, designtips, nyheder og de bedste tilbud direkte i din indbakke. Hver måned trækker vi lod om et gavekort på DKK 1.500,- til Designdelicatessen. Din e-mail adresse deler vi ikke med nogen.

Log ind

Hvis du har en konto hos os, bedes du logge ind her