Infobar Skjul
!not found!
DKK 0
(0 varer)
!not found!

Told og Moms i Norge

 
TOLD, MOMS & FRAGT FOR NORGE

Toll & Moms
Designdelicatessen.no har lager i Danmark. Det betyder at varerne skal indfortoldes, når de krydser grænsen til Norge. Du skal selvfølgelig ikke betale toll og moms både i Danmark og i Norge. Derfor fratrækker vi den danske moms inden vi sender varer til dig og inden du betaler. Den pris du betaler på nettet er altid eksklusiv moms!

Du skal derfor huske, at der tillægges toll og moms, når du modtager varerne. Beløbet er på mellem 24-30% afhængig af hvor varerne er produceret.

Fragt
Vi bruger altid Posten Norge til små pakker. Til møbler bruker Conway som leverer til din dør med forsigtig fragt. Fragten for postnummer til og med 5900 er 200 kr. plus 30 kr. pr. kilo. For postnumre over 6000 er fragten 200 kr. plus 80 kr. pr. kilo.


 

Vi er e-mærkede

Hos Designdelicatessen har du den største sikkerhed for at du kan handle trygt. Vi er nemlig godkendt at e-handelsfonden som sikre dig at vi overholder alle gængse standarder for sikker færden på internettet. Du er sikker på at dine oplysninger behandles fortroligt og ikke videregives til 3. part, samt. Med e-mærket, så ved du det er et sikkert sted at handle.

Og da designdelicatessen.dk er en e-mærket netbutik, har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Klik på mærket for at læse mere.


e-mærket

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende inspiration, designtips, nyheder og de bedste tilbud direkte i din indbakke. Hver måned trækker vi lod om et gavekort på DKK 1.500,- til Designdelicatessen. Din e-mail adresse deler vi ikke med nogen.

Log ind

Hvis du har en konto hos os, bedes du logge ind her