Dankort + VISA/Dankort MasterCard VISA

BLACK FRIDAY RETURRET

BLACK FRIDAY RETURRET


Hos Designdelicatessen har du ret til at bytte dine varer frem til 31. januar 2021.

Der er 30. dages returret på speciel produceret produkter der kommer i januar eller senere, regnes fra den dag, du modtager dine varer. Hvis du vælger at fortryde et køb, bedes du returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den og i original emballage. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
 
SÅDAN RETURNERER DU EN VARE:


Hvis du fortryder et køb kan du sende varen til:


Designdelicatessen.dk ApS
Giesegårdsvej 19, Nordrup
4100 Ringsted

 
Du kan også fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen.
 
Fortryder du købet af en vare, skal du selv betale fragtomkostningerne, når du sende varen retur til os. Dette gælder også, hvis du nægter modtagelse af varen.
 
Hvad skal du sende med retur?
Når du returnerer en vare til os, bedes du venligst oplyse dit ordrenummer eller fakturanummer samt en kort beskrivelse af, hvorfor du ønsker at returnere. Hvis vi har alle oplysninger, kan vi ekspedere din returvare hurtigere.
 
Ved køb af varer kan originalemballagen udgøre en væsentlig del af varens værdi. Husk derfor altid at sende emballagen med retur. Når varen er modtaget, undersøgt og godkendt på vores lager, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.
 
Det er vigtigt at varen indpakkes forsvarligt, når du sender den retur til os.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 

Specialfremstillede produkter

Hvis du fortryder dit køb af et specialfremstillet produkt, skal du betale et afbestillingsgebyr på 25% af prisen for den afbestilte vare. Dette skyldes, at produktet er lavet specifikt til dig. Beløbet dækker kun en del af de omkostninger, som efterfølgende påløber for genbrug og bearbejdning.


TILGODEBEVIS
Det er som alternativ muligt at få udstedt et tilgodebevis. Det sker via en engangskode, som indeholder dit fulde returbeløb. Koden kan anvendes i forbindelse med fremtidige køb i Designdelicatessen og gælder i 2 år.