Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA MobilePay

New Mags - How to make Sourdough*

DKK 139 DKK 199

Dette produkt er kun tilgængeligt online og i et begrænset antal. Vi prismatcher ikke lagersalgsprodukter i vores butikker, eller online. Priserne er kun gældende så længe lager haves. Køb med det samme og få den bedste pris.
Varenr.: swp38431
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

  • Billig fragt fra Kr. 49.-
  • 30 dages returret
  • Prismatch

Mange mennesker går væk fra masseproduceret, homogeniseret og intetsigende brød til fordel for noget mere naturligt og nærende. Og hvad kan være mere naturligt end den måde brød oprindeligt blev til - med mel, vand og pleje. Når du har mestret din første surdej - den energiske lille blanding af mel og vand, der hjælper med at surde brødet og udvikle smag - skal du bare blande en lille mængde af det med dine andre ingredienser, og du er godt på vej til et frisk brød med en fantastisk smag. Fyld din første surdej op, så kan du holde den i gang så længe du vil.
 
Du vil ikke kun blive overrakset over bogens forskellige vidunderlige surdejs-opskrifter, men også af ​​deres enkelhed. Der er en omfattende trin-for-trin-guide til at lave dejen, ælte dejen og forme, tilberede og bage et basisk surdejbrød. 
Designer Emmanuel Hadjiandreou
Højde 25,5 cm
Bredde 21,5 cm
Materiale Hardcover