At spise vegansk betyder ikke, at man går glip af den smag, tekstur og mangfoldighed af mad, som kødspisere elsker. Denne bog vil du opdage, hvordan du skaber det perfekte plantebaserede kød – der helt sikkert mætter den mest dedikerede kødspiser.
Fra sojabønner til seitan, konjaku til svampe, der er lidt, der ikke kan opnås ved hjælp af plantebaserede ingredienser, og Vegan Butcher – alias Zacchary Bird – er her for at vise dig hvordan. Lær, hvordan du skaber kødfulde teksturer gennem kraften ved at fryse tofu, forvandl en pose mel til sej seitan, der vil snyde selv de mest ihærdige kyllingefans, eller leg gal videnskabsmand med methylcellulose for at lave de perfekte plantebaserede burgere.
Med trin-for-trin visuelle vejledninger og mere end 130 dræberopskrifter vil The Vegan Butcher fuldstændig ændre den måde, du tænker på vegansk mad.
Designer | Zacchary Bird |
Højde | 25 cm |
Bredde | 20 cm |
Materiale | Hardcover |
Diverse | 304 sider |
Diverse2 | Sprog: Engelsk |