Returnering

30 dages returret

Hos Designdelicatessen har du 30 dages returret. Returretten regnes fra den dag, du modtager dine varer. Hvis du vælger at fortryde et køb, bedes du returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som tydeligt forringer varens salgsværdi væsentligt.
 
Sådan returnerer du en vare:

 

Hvis du fortryder et køb bedes du sende varen til:

 

Paustian Webshops ApS
Designdelicatessen
Kattegatvej 38
2150 Nordhavn

 
Du kan også fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen.
 
Fortryder du købet af en vare, skal du selv betale fragtomkostningerne, når du sender varen retur til os. Dette gælder også, hvis du nægter modtagelse af varen.

 

Returomkostninger

Vedlagte returlabel koster 49,- at benytte, som fratrækkes det beløb du skal have retur.Returlabelen kan kun benyttes til småpakker der kan sendes med GLS.
Returlabelen er kun vedlagt de pakker der kan sendes tilbage med GLS.
Hvis du vil returnere større pakker eller møbler og ønsker at gøre brug af vores fragtservice, skal du kontakte vores kundeservice for pris.

Standardfotrydelsesformularen skal udfyldes og medsendes i pakken. 

OBS. Afhenter du ikke din pakke i pakkeshoppen indenfor den givne tidsfrist, som du bliver oplyst fra GLS, vil pakken automatisk blive sendt tilbage til vores lager. I tilfælde heraf vil der blive trukket 49.- i fragtomkostninger hver vej, hvis du ønsker at få gensendt din pakke. Ønsker du at returnere din vare vil der blot blive trukket 49,- for fragtomkostinger retur til vores lager. 

 
Hvad skal du sende med retur?
Når du returnerer en vare til os, bedes du venligst oplyse dit ordrenummer eller fakturanummer samt en kort beskrivelse af, hvorfor du ønsker at returnere. Når vi har alle disse oplysninger, kan vi ekspedere din returvare hurtigere.
 
Ved køb af varer kan originalemballagen udgøre en væsentlig del af varens værdi. Husk derfor altid at sende emballagen med retur. Når varen er modtaget, undersøgt og godkendt på vores lager, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.
 
Det er vigtigt at varen indpakkes forsvarligt, når du sender den retur til os.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Varens stand ved returnering

Hvis den originale emballage mangler eller har taget skade pga. skrift, tape, itu revet eller utilstrækkelig indpakning fra kunden, vil det medføre en værdiforringelse af varen på op til 50%, da varen ikke længere kan sælges som en ny vare. I sådanne tilfælde tilbageholdes værdiforringelsen. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Specialfremstillede produkter

Har du selv ønsket et specifikt tekstil eller læder, samt farvekode på dit møbel, betegnes dette som et specialfremstillet produkt. 

Hvis du fortryder dit køb af et specialfremstillet produkt, skal du betale et afbestillingsgebyr på 25% af prisen for den afbestilte vare. Dette skyldes, at produktet er lavet specifikt til dig. Beløbet dækker kun en del af de omkostninger, som efterfølgende påløber for genbrug og bearbejdning.